Jessie, Cemal en Gert-Jan halen een nachtelijke grap uit

Jessie, Cemal en Gert-Jan halen een nachtelijke grap uit

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Jessie heeft met Bas en Do namelijk een grap uitgehaald. De caravan speelde hierbij een rol.

We zagen Jessie achter de caravan van Bas en Do bezig zijn. Stenen worden verplaatst en de luchtsirene die Ruud een hele tijd geleden kocht wordt onder de caravan gelegd. Uiteraard heeft deze toeter wel stroom nodig dus er wordt ook aan stroom gedacht. Een haspel wordt ook gebruikt en daarna zien we Jessie de stenen weer netjes leggen. Vervolgens gaat hij snel weg bij de caravan en weer richting de loods. Wat later komt Jessie en Gert-Jan tegen in de loods. Jessie kan het niet laten om zijn grap te delen met zijn mede bewoner en vertelt wat de bedoeling is. Onder de caravan van Bas en Do heb ik die gekke toeter gezet. Ik heb ook de haspel eronder gelegd en de stekker richting het cordwood gedaan. Dus we hoeven alleen maar rond één uur de stekker erin te doen en dan gaan ze hem gewoon niet kunnen vinden. Er lopen namelijk ook allemaal andere kabels, het valt echt niet op. Gert-Jan kan alleen maar lachen en vindt het een briljant idee.

En dan is het nacht, Cemal en Gert-Jan hebben zich ook bij Jessie gevoegd om een handje mee te helpen. Maar om het verhaal nog beter te maken wordt er ook nog een sproeier op de deur gericht. Mochten Bas en Do eruit komen worden ze dus ook nog nat. Het promotie bord voor de opening van Baas Beach wordt ook nog geplaatst als extra promotie. Alles wordt in werking gezet en de heren vluchten na een afgesproken plaats. Do wordt als eerste wakker, Bas uiteindelijk ook. De twee kijken naar buiten en snappen er niets van. Wel vind Do het een heel irritant geluid en Bas vraagt zich af waar het vandaan komt. Ondertussen lachen Cemal, Ruud en  Gert-Jan zich helemaal stuk. Bas sluit na flink zoeken alles af, de lampen, de sirene en gooit de waterslang weg. Beide lijken de grap wel te kunnen waarderen. Hieronder kun je alles nog eens terug kijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *