Rowena wordt moe van Cees zijn oplettendheid

Rowena wordt moe van Cees zijn oplettendheid

Rowena en Cees hebben enige onenigheid gehad. En dan met name over de oplettendheid van Cees. Rowena is er helemaal klaar mee.

Terwijl Cees een rondje door de loods loopt komt hij vieze borden in de woonkamer tegen. Die er volgens hem al heel de dag staan. Ook snapt hij niet dat niemand dat nou eens opruimt. Rowena vangt het op en zegt met enige irritatie waar hij toch die kracht vandaan haalt. Ik heb geen behoefte om alle bordjes te tellen zegt Rowena liggend vanaf de bank. Cees zegt dat Rowena net zo hard meedoet moet rotzooi maken. En na die opmerking barst de bom bij Rowena. Er ontstaat een discussie tussen de twee. Zorg dat je zelf perfect bent voordat je andere mensen op dingen wijst zegt Rowena kwaad. Het is een ongezonde obsessie voegt ze eraan toe. De twee discussiëren nog even flink door. Cees vindt dat mensen hun troep achter zich moeten opruimen en Rowena vindt op haar beurt dat hij de taken moet uitdelen, omdat hij tenslotte deel uitmaakt van het bewind. Cees besluit uiteindelijk maar weg te lopen richting het kantoor. Daar komt hij Karin tegen waar hij zijn hart lucht. Dan ben ik hoofd facilitaire dienst, en dan krijg ik zo’n waffel als ik er wat van zeg. Wat moet ik dan met zo een functie voegt hij eraan toe. Niet veel later praat ook Rowena met Karin. Rowena legt uit dat ze Cees gelijk geeft, maar dat ze even geen zin had om het verhaal voor de elfde keer aan te horen. Het is een obsessie. Ben jij het met Rowena eens? Is het inderdaad een obsessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:26

    Cees heeft gelijk betreft de rommel die achter blijft , maar dat hij dat elke keer het moet zeggen gaat vervelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *