Romy wil geen seks in de loods

Romy wil geen seks in de loods

Niet alleen Cemal heeft over zijn “liefde” gesproken. Ook Romy sprak met Do over haar vriendje. Hoe bevalt het slapen in de groene kamer? En hoe is de band momenteel tussen de twee?

Terwijl Romy haar nagels laat doen door Do vraagt Do nieuwsgierig hoe het slapen op de groene kamer is. Romy antwoordt dat het erg leuk is. Maar Karin snurkt wel voegt ze eraan toe. En hoe is het met de privacy voor jou en Cemal vraagt Do door. Romy zegt dat dat hetzelfde is als voorheen. Ik heb met Cemal nog getwijfeld om in de paarse kamer te blijven geeft ze dan toe.Maar ik wil niet seksen in de loods. Dat kan ik niet, dan horen mensen het en zo voegt ze eraan toe. Maar het is wel veel gezelliger in de loods. Ik heb het veel fijner nu en ik zit beter op mijn plek. Vindt je het niet moeilijk vraagt Do. Je hebt nu een vriend maar kkan niet intiem met hem zijn. Romy zegt dat ze het inderdaad wel lastig vind. Maar ik heb inmiddels wel meerdere plekjes gevonden grapt ze. Als je een beetje creatief je best doet komt het wel goed. Wat later zegt Romy dan wel dat ze niet meer zo intiem is met Cemal. Dit omdat hij volgens haar niet zo lekker in zijn vel zit. Hij is aan het landen nu aldus Romy. Intiem zijn we af en toe maar niet zo vaak als we willen. Maar het komt allemaal wel weer goed. Zal het echt goed komen zoals Romy zegt? Cemal twijfelt er nogal over zoals hij eerder vandaag met Rowena besprak…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *