Rowena vraagt zich af hoe het zit tussen Cemal en Romy

Rowena vraagt zich af hoe het zit tussen Cemal en Romy

Het gaat al een tijdje niet zo lekker tussen Cemal en Romy. Van beide kanten lijken er toch wat twijfels te zijn. Rowena besluit het gesprek aan te knopen om te achterhalen hoe het nou tussen de twee zit.

Het gesprekje vond plaats op de bank. Cemal heeft met Rowena een aantal dagen geleden al over zijn gevoelens gesproken rondom Romy en daarom is ze wel benieuwd hoe het nu zit. Hebben jullie nog iets leuks gedaan vraagt ze nieuwsgierig. Cemal antwoordt van niet. Volgens hem zegt Romy elke keer dat ze te moe is om iets te doen. Dat komt wel goed vervolgd hij, uiteindelijk. You sure vraagt Rowena met wat twijfel. I hope so… Weetje gaat ze verder, je moet haar weer eens… een goed prikkie geven. Cemal reageert dat hij dat al een paar dagen wil maar dat is nog niet gelukt omdat ze elke keer zo moe is. ‘Zitten jullie in zo’n fase? zegt Rowena lachend. Cemal kijkt haar lachend aan en zegt ja, waar gaat het heen joh? We zijn toch geen vijftig? Heb je er al met haar over gesproken? vraagt Rowena dan. Cemal geeft aan van niet waarna hij uitleg wil geven. Echter besluiten de twee op te staan om te gaan tennissen dit omdat andere bewoners duidelijk mee luisteren…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *