Rowena heeft een zwak voor Cees

Rowena heeft een zwak voor Cees

De rust is een beetje teruggekeerd na de redelijk heftige ruzie tussen Cees en Rowena. Op de bank zitten een aantal bewoners te kletsen. Waaronder Gina, Ramona, Rowena, Ruud en Victoria. Van alles wordt er besproken. Totdat Rowena over een gebeurtenis begint. Zo lief… Hij moest net huilen bij me zegt ze.  Het valt een beetje stil, want niemand heeft enig idee over wie dit gaat. Nadat ze duidelijk maakt dat het om Cees gaat, vraagt Ruud nieuwsgierig waarom dan? Rowena haalt haar schouders op en reageert dat het niet uit maakt. Ik heb een zwak voor hem. Andere bewoners kijken haar vragend aan, ze weten nog niet waar Rowena het over heeft. Nou gewoon, het is gewoon net alsof je ruzie met je vader hebt zegt ze met een lieve glimlach op haar gezicht. Rowena doelt dus op mede bewoner Cees waar ze gisteren ruzie mee had. Zou alles uitgesproken zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *