Bekijk hier de eerste uitzending van Utopia Inside!

Bekijk hier de eerste uitzending van Utopia Inside!

De talkshow die Gert-Jan eerder verzon is inmiddels uitgewerkt. De eerste aflevering is klaar en die kun je via deze Utopia nieuws site helemaal bekijken! In de aflevering komen er verschillende zaken aan bod zoals: breaking news, Weetje van Cees en Meelopen met… Deze week loopt Gert-Jan met Ruud mee en interviewt hem. Maar ook Jessie als president wordt ondervraagt. En natuurlijk de rodeo stier die eerder arriveerde zal in deze aflevering te zien zijn. Gert-Jan de presentator zal als eerste plaats nemen op Bertus tijdens draai in de vlaai. Verder wordt Gert-Jan geholpen door zijn assistente Dominique. Ben je benieuwd naar de talkshow? Bekijk hieronder dan de eerste aflevering van Utopia Inside! Wat vindt jij ervan? Laat het ons in de reacties weten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *