Do kan niet wachten op de stemronde

Do kan niet wachten op de stemronde

We blikken nog even terug op afgelopen avond, zo hadden Do en Gert-Jan het over mede bewoners. Ook wordt duidelijk dat Do erg naar de stemming uitkijkt. Ze vertelt aan Gert-Jan waarom dat zo is…

Afgelopen avond zou er namelijk nog een promo voor Baas Beach worden opgenomen. Echter lijken niet alle bewoners daar zoveel zin in te hebben. Gert-Jan schreeuwde door de loods dat het niet lang meer duurde voordat de promotie opname plaat zou vinden. Onderweg naar buiten komen Gert-Jan en Do Rob tegen, en hij vraagt zich hardop af  hoeveel promo’s ze nodig hebben. Als het in de agenda staat, neem ik aan dat wij ons daar aan houden reageert Do. Rob snapt op zijn beurt niet waarom er nou weer een promo geschoten moet worden. We gaan barbecueën, we hebben geen tijd voor nog zo’n promo voegt Rob eraan toe. Do loopt na deze opmerking kwaad naar buiten, Gert-Jan volgt haar. Zonde van je eigen energie. Let it go, laat maar gaan adviseert hij. Daar heb je de stemming voor voegt hij eraan toe. Wanneer gaat die man naar huis? fluistert Do vervolgens tegen Gert-Jan.  Na de stemming antwoordt Gert-Jan lachend. Ik kan niet wachten tot de volgende stemming geeft Do dan toe. Ik stoor me aan bepaalde mensen en situaties. En ik weet niet wanneer de stemming is, maar ik kan er niet op wachten voegt ze eraan toe. Gert-Jan lacht en Do zegt dat ze het echt meent. En ik zal er ook wel een aantal gaan vangen, omdat mensen heel raar tegen me doen gaat ze verder. Gert-Jan vraagt aan Do welke bewoners zo vreemd doen. Do zegt dat Victoria er daar één van is. Gert-Jan reageert dat hij denkt dat Victoria en Rob doorhebben dat ze geen functie meer hebben in de groep. En noemt als voorbeeld de promo van eergisteren. Toen lag Victoria gewoon te slapen en vandaag heeft Rob andere dingen te doen. Denken jullie ook dat Victoria en Rob veel stemmen kunnen verwachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Dion at 08:31

  Hoopt eerst Rob eruit
  Dan Victoria
  Daarna gaat Benjamin er vanzelf uit
  Wat zijn die 3 mensen gluiperds zeg
  Bah bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *