Zijn Do en Gert-Jan bang om stemmen te krijgen?

Zijn Do en Gert-Jan bang om stemmen te krijgen?

Do en Gert-Jan hebben zoals we al omschreven een gesprek gehad over de stemronde. Do kan niet wachten tot de stemronde en besprak met Gert-Jan wie er volgens hun mogelijk stemmen kunnen verwachten. Wat later bespraken de twee nogmaals de stemronde. Zijn ze zelf bang om stemmen te krijgen?

Gert-Jan en Do zaten samen op bed, wederom over het stemmen te praten. Van mij mogen ze stemmen geven. Dat maakt me echt niets uit begint Gert-Jan tegen Do. Do reageert dat ze daar wat verbaasd over is. Ik zelf zit daar wel over in geeft ze toe. Ik ben juist blij dat ik zo ben en niet zoals de rest gaat Gert-Jan verder. En zelf ben ik ook nieuwsgierig geeft Do dan toe, maar dat moet ik helemaal niet doen, Dat is helemaal niet goed voor mijn humeur. Juist omdat ik dan hoor dat ik me te afzijdig houd en niet betrokken ben. Dan ga ik daar heel erg op letten en me dan raar gedragen. Onzekerheid gaat ze verder. Gert-Jan antwoordt het wel te snappen. Maar je moet daar echt mee kappen vult hij aan. Hoe gaat het met jou? vraagt Do vervolgens aan Gert-Jan en hij antwoordt dat Utopia Inside hem heel veel energie geeft.  Blijf gewoon jezelf. Zoals jij bent! Kijk hoe je daar net stond te stralen! adviseert Gert-Jan. Ik zou niemand anders naast mij willen hebben achter onze desk. Ik vind ons echt een goede combi. Do knikt ik vond dit zo leuk om te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *