Rob haalt met de verkeerde bewoner een grap uit

Rob haalt met de verkeerde bewoner een grap uit

We schreven eerder al over Rob die wat stinkbommen geregeld heeft. Vannacht besloot hij wraak te nemen op een van de bedenkers van de nep klant die eerder bij Rob voor een massage kwam. Rob wilde wraak nemen op Gert-Jan die normaal in de wellness slaapt maar vannacht bleek dat niet zo te zijn…

Rob stond midden in de nacht op terwijl iedereen lekker aan het slapen was. Hij rommelt wat in kastjes, gaat vervolgens naar buiten en doet een sigaretje. Daarna loopt hij lachend naar de wellness. Doet de deur open en gooit twee stinkbommen naar binnen. Daarna doet hij de deur weer dicht en loopt snel weer terug naar de loods en duikt weer terug in bed. Wat Rob alleen niet weet is dat Ramona vannacht in de wellness sliep. Het duurde dan ook niet lang voordat ze wakker werd. Als de stinkbommen ontploffen maken ze een knal. Ramona is bang en schreeuwt dan ook hou op! Het is niet leuk, ik ben echt bang! Willen jullie ophouden, hou op! Ik hoor jullie daar schreeuwt ze. Daarna wikkelt ze zich in haar deken en besluit maar richting de loods te lopen. Pakt wat drinken en te eten en komt daarna Gert-Jan tegen. Ze vertelt wat er gebeurd is. Iemand heeft toen straks bommen naar me gegooid. Ik sliep en weet verder niet wat ze allemaal met me hebben gedaan. Ik ben in shock. Ik weet dus niet wie het is voegt ze eraan toe. Gert-Jan lacht, ligt Jessie bij jou? Ramona antwoordt van niet en voegt eraan toe dat misschien iemand dacht dat Jessie op haar plek lag. Dat denk ik reageert Gert-Jan, ik hoorde net wel iemand heen en weer lopen. Ja er is iets gaande maar ik weet niet wat antwoordt Ramona. Cees komt er ook bij staan en is dus wakker geworden van slaande deuren. Het is niet normaal voegt hij eraan toe. Ook lijken Cees en Gert-Jan wel te weten wie het zou zijn geweest, Bas… Bekijk Rob zijn actie hieronder nog eens terug, vanaf 25 minuten. Zal deze grap nog een staartje krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Peter at 12:42

    Rob slaat wederom de plank mis. Alles wat deze man momenteel doet is echt beschamend. Wordt echt tijd dat hij z’n spullen pakt en er een frisse wind door utopia gaat waaien!

  2. anneke at 11:25

    Dit gaat toch echt te ver.
    En waarom sliep ze daar moesten ze niet allemaal in de loods slapen, op de twee in de caravan na.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *