Ramona is aangekomen en had een moeilijk moment

Ramona is aangekomen en had een moeilijk moment

Arjuna is deze morgen weer in Utopia geweest om met de bewoners te sporten. Echter had Ramona het zwaar deze sessie…

Voordat er gesport gaat worden moet Ramona eerst nog op de weegschaal gaan staan voor een weegmoment. Ramona verloor in de afgelopen weken al aardig wat kilo’s. Voor het weegmoment geeft Ramona al aan dat ze denkt dat ze is aangekomen.  Je bent niet meer gestopt met eten sinds Arjuna weg is gegaan grapt Jessie vervolgens. Ramona is niet blij met deze opmerking wat duidelijk aan haar gezicht te zien is. Net voordat ze op de weegschaal stapt richt ze zich op Arjuna. Ik heb gewoon meer gegeten geeft ze toe. Arjuna is benieuwd wat dat dan precies is. Ramona zegt dat het vooral om brood gaat. Daarna gaat ze op de weegschaal staan en wat blijkt? Ze is inderdaad aangekomen. Ik heb er gewoon geen zin meer in zegt ze. Arjuna probeert haar moed in te praten. Terwijl hij dit doet biecht ze op dat ze ook patat en andere ongezonde dingen heeft gegeten. De twee lopen naar buiten en praten verder. Niet lang daarna volgen er tranen. Ik ben gewoon moe huilt ze. Moe van dat ik zo ben. Na nog wat bemoedigende woorden van Arjuna gaan Ramona en de andere bewoners aan de slag. Het valt Ramona zwaar maar ze zet door. In de pauze vraagt Arjuna nieuwsgierig aan Ramona hoe vaak ze gesport heeft deze week. Nul keer antwoordt ze. Is dat een teken dat je wilt afvallen, ja of nee? vraagt Arjun door. Nee antwoordt Ramona. Maar het is toch zwaar. Ik zou ook zo willen zijn. Het is zwaar, mijn hele leven al voegt ze eraan toe. Daarna gaan de bewoners weer sporten. Ramona probeert het maar barst in tranen uit. Rowena probeert haar te troosten maar dat gaat moeizaam. Arjuna neemt het over. Hem lukt hem wel. Na nog even gepraat te hebben maakt Ramona het sporten af.  Ondanks dat ik vol ben, ben ik ook een mooi mens zegt ze aan het einde van haar sport sessie…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. H at 21:51

    Dat zie je bij sommige heel vaak ook Ginaf heeft vaak andere kleren. Maar bij andere bas of rob zie je dit haast nooit

  2. Tinie at 15:08

    Goed zo, zeg tegen jezelf dat je mooi bent en er mag zijn, laat je niet zakken,je doet het goed. Ga vooral door en geef niet op

  3. anneke at 14:46

    Als ze nu aan komt hoeft ze ook geen nieuwe kleren. Wat me opvalt is dat de andere vaker nieuwe kleren hebben hoe kan dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *