Bas en Do gaan stiekem een boomhut bouwen

Bas en Do gaan stiekem een boomhut bouwen

Bas en Do hebben een plannetje waar ze al mee zijn begonnen. Een stiekem plannetje maar toch hebben ze hulp nodig. Ze besluiten Ruud in hun plan te betrekken…

Bas en Do lopen buiten te kletsen over hun plan. De twee zijn namelijk bezig met een boomhut. Misschien is het wel handig om Ruud erbij te betrekken oppert Bas dan. Na enige twijfel van Do besluiten ze het toch aan hun mede bewoner te vragen. Ruud, wil je heel even meekomen? Het is heel belangrijk zeggen de twee tegen de dierenvriend. Ruud weet al waar het over gaat, hij heeft er al kort over gesproken met Bas. In de caravan vertellen Bas en Do wat ze er tot nu toe van hebben gemaakt. Onder het bed wordt een touwladder tevoorschijn gehaald van twaalf meter lang. Er wordt niet gesproken over de boomhut benadrukt Do. Dus die moet er gewoon komen zonder dat mensen het weten vraagt Ruud. Ja antwoordt Do, waardoor wij er overdag niet zijn en niemand weet waar we zijn want niemand weet van de boomhut. Er moet dus ’s nachts gewerkt worden concludeert Ruud. Do en Bas bevestigen dit. En Doe voegt eraan toe dat dat alleen het probleem is. Wij zetten ‘s nachts onze wekker maar dan denken we, we willen slapen! Dus jouw taak in team boomhut is zorgen dat wij ons bed uit komen ’s nachts zegt Do verder. Of dat jij lekker gaat bouwen grapt Bas.Ruud benadrukt dat hij helemaal niet kan bouwen maar volgens Bas is dat geen probleem. Hij kan immers wel helpen omdat hij goed kan klimmen. Daarna worden de bouwplannen nog verder in detail besproken. En gaan samen naar de boom kijken waar het allemaal moet gaan gebeuren. Zal het plan slagen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Rina at 15:25

  Ben het helemaal met Anja eens en maar klagen dat ze vinden dat ze zich niet bij de groep aansluit.
  En dan Ruud erbij, ik vraag me af wat zien die vrouwen in hem. Ik vind hem een vieze luie zwerver.
  daarom zit hij lekker in Utopia hangt de grote jongen uit omdat hij bij de eerste Utopianen hoort.
  Maar ook die waren niet dol op hem toen was hij niet zo populair.

 2. Anja at 15:09

  Waarom moet dat stiekum?
  Bang dat men het niet goed vind, bah wat snikie.
  Do en Bas, ga ieder apart eens wat doen, jullie zijn veel te klef en geen groepsmensen, wat doen jullie daar toch?
  Bas was veel leuker zonder Do.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *