Rowena helpt Cemal, zijn schoonfamilie komt zo

Rowena helpt Cemal, zijn schoonfamilie komt zo

Romy heeft familiebezoek, en net voordat haar familie zou arriveren in Utopia besloot Rowena het gesprek aan te gaan met Cemal. Het is immers de eerste keer dat hij onder andere de ouders van Romy zal ontmoeten…

Je schoonfamilie komt vandaag he zegt Rowena als ze Cemal tegen komt. Ja antwoordt Cemal rustig. Ik ben benieuwd, maar zij is helemaal aan het shaken voegt hij eraan toe. En jij dan? Vindt je het een beetje spannend vraagt Rowena nieuwsgierig. Nee zegt Cemal, niet echt. Ik ga er ook niet de hele tijd bij blijven hoor benadrukt hij. Volgens hem is het belangrijk dat Romy voldoende tijd voor haarzelf krijgt met haar familie. Op dat moment komt Ramona binnen gelopen, en ze vraagt aan Cemal of hij zich niet om moet kleden. Cemal kijkt wat geschrokken op de klok maar blijft rustig. Zij komen rond drie uur hier heen. Ik heb nog alle tijd voegt hij eraan toe. Wat ga je aandoen vraagt Rowena die Cemal er duidelijk mee wil helpen. Gewoon m’n werkbroek en een schort? reageert Cemal. Ik ga namelijk patat voor ze bakken. Rowena en Ramona lachen en zeggen dat zijn kledingkeuze echt niet kan. Nee vervolgd Rowena wij gaan nu kijken wat je aan gaat trekken. Waar liggen je kleren? Cemal kijkt verbaasd, en zegt uh.. m’n shirts enzo liggen in de kast. De rest hangt buiten de kamer. Kom! zegt Rowena terwijl ze Cemal bij de hand pakt en hem naar zijn kamer trekt. Zou Cemal een goeie eerste indruk maken dankzij Rowena? We komen er uiteraard snel bij je op terug. Hou je de website in de gaten? Of als je niets meer van Utopia wil missen kun je ons gratis en voor niets volgen op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *