Een korte bewindsvergadering met weinig inhoud

Een korte bewindsvergadering met weinig inhoud

Er is weer een bewindsvergadering geweest in Utopia. Uiteraard onder leiding  van Jessie. Hier lees je wat er allemaal besproken is.

Als iedereen er klaar voor zit neemt Jessie het woord. De financiën worden als eerste besproken. Vervolgens geeft Jessie aan dat hij het toch nog wil hebben over het schoonmaken. Ik heb er dagelijks gesprekken over met Cees, en ja, ik weet niet of er een goede oplossing voor komt. Maar we kunnen het in ieder geval proberen zegt hij op een serieuze toon. Vervolgens somt hij wat taken op die gedaan moeten worden. Maar wat als diegene het niet doet? vraagt Rowena. Er komt niet echt een antwoord. Cees, Gina en Victoria laten hun ongenoegen duidelijk blijken wat betreft het schoonmaakgedrag van hun mede bewoners. Er worden allerlei voorbeelden bijgehaald. Een duidelijke conclusie is er niet. Vervolgens gaat het over verhalen die in Utopia rondgaan over de indeling van het terrein. Volgens Victoria is er sprake van veel ruis en halve verhalen. Zij vindt dat zij als bewind alles moeten weten. Er zijn namelijk ideeën voor vogelhuisjes waar zij geen weet van hebben. Als die hoek ook nog helemaal weggaat voor vogelhuisjes, waar gaan wij dan chillen? Dit is ook ons woongedeelte. En de beesten hebben het inmiddels beter dan dat wij het hebben zegt Gina met lichte irritatie. En daarmee sluit de bewindsvergadering. Weinig inhoud en er is weinig afgesproken. Wellicht brengt de volgende vergadering iets meer?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *