Cees en Rowena praten hun ruzie uit

Cees en Rowena praten hun ruzie uit

Gisteren liet Rowena al weten een zwak te hebben voor Cees. Ze had al even met hem gesproken maar nog niet over hun ruzie van een paar dagen geleden. Dat hebben de twee zojuist besproken en alles lijkt weer goed tussen de twee.

Rowena gaat naar Cees voor een gesprek. In het begin van het gesprek laat Rowena weten dat ze hoopt dat de dingen die ze ook doet gezien worden.Ik vergeet af en toe wel eens een bordje en een kopje geeft ze toe. En daar zal ik op letten benadrukt ze. Cees reageert dat zeker te zien. Je doet de koeien, je staat vroeg op, je doet de boodschappen. Maar daar gaat het niet om voegt hij eraan toe. Rowena laat weten dat ze het nogal vervelend vindt dat Cees haar ondanks hun goede band toch benoemde in de bewindsvergadering. In negatieve zin. Cees zegt dat Rowena het niet persoonlijk op moet vatten. Het was in zijn algemeenheid bedoeld.  Ik moet het loslaten gaat Cees verder. Ik neem het maar niet te serieus. Eigenlijk moet ik maar gewoon denken als alle anderen, joh, kan mij het ook verrotten. F*ck-off met die zooi. Maar daar heb ik moeite mee geeft de oudste bewoner dan toe. En begint vervolgens te klagen over de rotzooi in de loods. Misschien lig ik wel op dezelfde lijn als jij antwoordt Rowena als hij klaar is. Maar ik heb het al veel eerder opgegeven. En jij houdt het lang vol. Ik vertik het om andermans zooi op te ruimen. Zo werkt het niet. Ik wil best mijn steentje bijdragen, maar dan moet het van meerdere kanten komen voegt ze eraan toe. Na het gesprek grapt Rowena of ze weer verkering zullen nemen. De twee geven elkaar een dikke knuffel en daarmee lijkt alles weer opgelost…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *