Merel heeft discussie met Jessie, ze doet niets meer voor de bv

Merel heeft discussie met Jessie, ze doet niets meer voor de bv

Wanneer de markt is afgelopen, spreekt Jessie Merel aan op een factuur. Jessie geeft aan dat Merel het niet goed heeft geregeld maar Merel is het hier niet mee eens. De twee belanden in een discussie, die hoog oploopt. Wees blij dat er een hele afterparty staat geeft Merel aan. Je hebt zelf geen flikker gedaan benadrukt ze. Jessie loopt weg bij Merel en daarmee gaan de twee met ruzie uit elkaar. Wanneer Merel de silo in loopt uit ze haar frustratie. Hij moet niet zo een grote muil tegen mij hebben. Nu kan je het krijgen ook, ik doe niks meer voor die k*t bv voegt ze eraan toe.

Jessie gaat uiteindelijk in zijn eentje op een bankje zitten. Dit is van korte duur, want Hiske roept Jessie om bij elkaar te komen met de groep maar hier lijkt hij geen zin in te hebben. Waarvoor moet ik komen? vraagt Jessie. Hiske legt uit dat er nog van alles opgeruimd moet worden en ze het hier graag over wil hebben met de groep. Wanneer Jessie dit hoort, ontploft hij, Mensen zitten al uren f*cking te drinken daar. Je gaat gewoon even wat mensen aan het werk zetten, we hebben toch een afbouwrooster?. Hier lijkt Hiske niet van gediend en ze legt uit dat er hoe dan ook opgeruimd moet worden. Waar slaat dit op? Ik ben die mensen een beetje zat, ik ben het echt helemaal zat. Het is te zot voor woorden, iedereen is de hele dag maar aan het zuipen. Zijn mensen blind? raast Jessie verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *