Christel en Timothy hebben ruzie over opruimen

Christel en Timothy hebben ruzie over opruimen

Christel is hard bezig met het opruimen van het Utopia 2 terrein, nadat de markt is afgelopen. Wanneer Christel ziet dat Timothy friet zit te eten in de silo, breekt haar klomp. Ze is verbaast dat Timothy niet helpt en trekt haar mond daarover open. Hou je grote smoel, ga liegen tegen anderen joh met je agressieve bek zegt Christel boos tegen hem. Timothy is van mening dat hij genoeg heeft gedaan en snapt daarom het punt van Christel niet. Jij was er nooit met het afbouwen van de stands gaat Timothy verder. Als je een probleem hebt, los je het zelf op benadrukt hij. Christel geeft aan dat ze graag samen op wil ruimen maar hier lijkt Timothy geen zin in te hebben. De gemoederen lopen zo hoog op dat Hiske en Shelley besluiten tussen beide te komen waarna het weer rustiger wordt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *