Adriaan denkt dat Erik en Timothy nieuwe beste vrienden worden

Adriaan denkt dat Erik en Timothy nieuwe beste vrienden worden

Adriaan en Erik slapen samen in de caravan die ondertussen ook omgebouwd is tot Adriaans Ambachtelijke Bakkerij. De twee praten samen wat, totdat Erik begint over de gezellige avond van gisteren. Erik was namelijk in het huisje van Franny en Timothy, samen met Mylène, Lotus en Jens. Met z’n zessen hebben ze het gezellig gehad. Your new best friend vraagt Adriaan aan Erik wanneer ze het over Timothy hebben. Mike is weg en nu ben je in een keer met Timothy close voegt hij eraan toe. Je kunt ook overdrijven antwoordt Erik. En geeft aan dat het gewoon gezellig was en dat Timothy echt niet z’n nieuwe beste vriend is. Daarbij vond hij het bij Timothy en Franny niet goed opgeruimd, wat niet past in Erik zijn straatje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *