Christel spreekt Mylène aan op haar aanpak om een ruzie te sussen

Christel spreekt Mylène aan op haar aanpak om een ruzie te sussen

Christel loopt over het Utopia 2 terrein wanneer ze Mylène tegen komt. Heb je lekker geslapen? vraagt Christel. De nieuweling knikt. En jij vraagt ze. Christel laat weten dat ze het niet weet. Ik wilde je gisteren niet dissen tijdens de ruzie met Timothy. Je kwam er in het heetst van de strijd tussen en toen wilde ik mijn boosheid kwijt. En voegt eraan toe dat ze weet dat Mylène hen enkel uit elkaar wilde halen en weet dat haar acties uit een goed hart komen. Alleen op dat moment moest mijn woede er gewoon even uit benadrukt ze. Mylène knikt. Ik begrijp het. Ik ben ook niet boos maar vind het alleen een beetje jammer. Maar ja, dat kan. Christel legt uit dat het sussen gisteren averechts werkte maar het niets met haar te maken had. Ik wilde het even gezegd hebben benadrukt ze. Mylène knikt. Dat vind ik fijn, dankjewel eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *