Timothy en Erik willen Hiske de eerstvolgende nominatie in Utopia 2 eruit sturen

Timothy en Erik willen Hiske de eerstvolgende nominatie in Utopia 2 eruit sturen

Erik en Timothy praten op deze nieuwe dag bij na afgelopen avond die vrij heftig verliep. De markt heeft voor veel rommel gezorgd en niet iedereen wilde helpen met het opruimen. Dit heeft gezorgd voor veel discussies. Timothy geeft aan dat hij zijn excuses heeft aangeboden aan Adriaan maar dat hij niet van plan is om hetzelfde te doen bij Christel en Hiske. Als het aan Timothy en Erik ligt, mag er wel één van de twee vrouwelijke mede bewoners naar huis tijdens de nominaties. Als Hiske eruit is, dan gaat Christel positief veranderen legt Timothy verder uit. Daar kan Erik zich helemaal in vinden. Ik kan die Hiske niet uitstaan eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *