Gerrit bespreekt alle opruim commotie met Christel en Hiske

Gerrit bespreekt alle opruim commotie met Christel en Hiske

Hiske en Christel zitten in hun huisje wanneer Gerrit binnen komt lopen. Wat een dag gisteren begint Gerrit. Jij komt ook niet even vragen hoe of wat voegt ze eraan toe. Gerrit begint te lachen. Dat doe ik nu toch? Het voelde een beetje alsof ik ertussen in stond voegt hij eraan toe. En legt uit dat hij de helft niet heeft meegekregen en heeft gezien hoe Christel uit haar plaat ging tegen Brandon. Ik vertelde hem dat hij zich niet gepasseerd hoefde te voelen zegt Christel. Maar Timothy ging tekeer hoor benadrukt ze. Volgens haar zei Timothy dat iedereen zijn eigen kraam moet opruimen maar was het Hiske die zijn bakplaat heeft schoongemaakt. Iedereen moet eens naar zichzelf kijken.

Hoe denk jij erover vraagt Gerrit wat later aan Hiske. Hiske legt uit dat in het geval ze een groot evenement hebben gehad het beter is om de grote zooi direct op te houden. Wij zijn niet van de volgende dag opruimen, dat weet jij net zo goed als ik. Als iedereen had meegeholpen, waren we binnen een halfuurtje klaar geweest gaat ze verder. Gerrit knikt en vraagt zich af of er afspraken over moeten worden gemaakt. Bijvoorbeeld een draaiboek voor hetgeen wat ’s avonds en ’s ochtends moet worden opgeruimd. Hiske knikt maar heeft twijfels of mensen zich daaraan zullen houden. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *