Jessie ziet het wel zitten om standaard marges te hanteren

Jessie ziet het wel zitten om standaard marges te hanteren

Jessie zit op een bankje wanneer Gerrit en Jens komen aanlopen. Hiske kwam net met een goed punt begint Jessie het gesprek. Mensen komen op de markt en geven elke euro maar één keer uit voegt hij eraan toe. En legt verder uit dat in het geval zij ervoor kiezen om hun geld uit te geven aan de spullen van Merel, waar een lage winstmarge op geldt, ze een hoop verlies leiden. Ik denk dat het goed is om standaard marges te gaan hanteren. Dat mensen die een dienst of product in de markt willen zetten, weten welke marge ze moeten aanhouden. Jens knikt maar geeft aan dat dit wel lastig is omdat ze met verschillende soorten producten te maken hebben. We moeten gaan kijken wat een reële marge is per sector. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *