Merel en Hiske proeven wijn om een eigen wijn te lanceren

Merel en Hiske proeven wijn om een eigen wijn te lanceren

Zojuist is Jerry Heezen in Utopia 2 gearriveerd om Hiske en Merel wijnen te laten proeven. De vrouwen willen graag hun eigen wijn in de markt brengen en nu is het moment om de witte variant te kiezen. De man in kwestie wordt hartelijk ontvangen door het tweetal, waarna ze samen op een bankje in de zon gaan zitten. Niet veel later komen Gerrit en Jens aanlopen. Wat een lekkere tijd om aan de wijn te gaan zegt Jens. Dus dit is jullie eigen wijn die jullie aan het proeven zijn? Merel lacht. Ja, zelfs op de maandagochtend voegt ze eraan toe. Welke wijn zullen de vrouwen uiteindelijk kiezen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *