Jessie doet zijn beklag over het alcoholgebruik tijdens de après-ski markt

Jessie doet zijn beklag over het alcoholgebruik tijdens de après-ski markt

Terwijl de bewoners afgelopen avond alles aan het opruimen zijn van de après-ski markt, doet Jessie zijn beklaag over het alcoholgebruik in Utopia 2. Volgens Jessie was de afspraak dat er niet gedronken mocht worden tijdens evenementen maar volgens hem gebeurt dit niet. Jens, was je vanmiddag aan het drinken vraagt Jessie aan hem. Jens geeft gelijk toe dat hij inderdaad gedronken heeft. Jessie snapt dit niet en geeft Jens op zijn kop. Jens luistert aandachtig en geeft toe dat hij dit deed omdat iedereen dit deed. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *