Mylène is niet te spreken over de organisatie van de afterparty, ze moet alles alleen opruimen

Mylène is niet te spreken over de organisatie van de afterparty, ze moet alles alleen opruimen

De Après-ski markt was een succes vandaag. De markt is goed afgesloten met een afterparty maar Mylène lijkt niet te spreken over de organisatie na het feest. Mylène is degene die opruimt en mist wat extra handjes.Waar the f*ck is iedereen vraagt ze zichzelf hardop af. Boos gaat ze verder met opruimen, terwijl Brandon naar haar toe komt lopen. Hoe was je eerste markt vraagt hij enthousiast. Mylène laat weten dat ze de markt leuk vond. Ik vind het alleen belachelijk dat mensen het belangrijker vinden te feesten in plaats van hun t*ring zooi op te ruimen benadrukt ze. Zullen de bewoners Mylène uiteindelijk nog komen helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *