Hoe is de après-ski markt in Utopia 2 verlopen?

Hoe is de après-ski markt in Utopia 2 verlopen?

Vandaag was de après-ski markt in Utopia 2. Hoe is de markt verlopen? Dat lees je terug in deze samenvatting zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Er waren redelijk wat bezoekers. Het beloofde land is volgestroomd met bezoekers. De kraampjes van de bewoners worden drukbezocht. Zo staat er een lange rij bij Timothy, Erik, en Brandon, die burgers aan het bakken zijn. Ondertussen verkoopt Merel haar WRTW merchandise, maakt Franny foto’s en geeft Shelley rondleidingen aan de bezoekers. Christel staat achter haar sieradenkraam en ze zet vrolijk haar handtekening voor de bezoekers. Ook de andere bewoners moeten eraan geloven en met en glimlach zetten ze hun handtekening. De bezoekers en de Utopianen lijken het naar hun zin te hebben.

Aan de muziek is er ook gedacht. Er is een muzikale act geregeld in het thema van de markt. De bewoners hebben kortgeleden een workshop jodelen gehad en ze hebben Carina en Gaby vandaag opnieuw uitgenodigd. De dames worden door Hiske naar de silo begeleid, waar ze beginnen met het voorbereiden van hun optreden. Watlater zijn Carina en Gaby er klaar voor. Een grote groep bezoekers verplaatst zich naar de silo. Carina en Gaby beginnen schlagers te zingen en de menigte zwaait vrolijk met vlaggetjes. Al snel gaat het zwaaien over in een polonaise. Het optreden lijkt een groot succes te zijn.

De après-ski markt erop zit betekent dat nog niet dat de gezelligheid stopt. De bewoners organiseren namelijk een afterparty en daarvoor hebben ze twee zangers geregeld. Als alle voorbereidingen zijn getroffen, vertrekken de bezoekers naar de silo voor een feestje. Ook de bewoners zijn van de partij. De zangers, gekleed in een knalroze pak en een lichtblauw pak, zingen feestnummers en er wordt vrolijk gedanst. Als snel wordt er spontaan een polonaise ingezet en de bewoners hossen vrolijk mee. Waar is dat feestje? roept de zanger. Hier is dat feestje schreeuwen de bezoekers en de bewoners in koor. Ondertussen staan Mylène, Jens en Adriaan nog buiten om hongerige bezoekers te voorzien van hamburgers en drinken. De avond lijkt niet meer stuk te kunnen. Hoe zal het eindresultaat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *