De après-ski markt wordt opgebouwd

De après-ski markt wordt opgebouwd

De bewoners zijn druk bezig met het voorbereiden van de après-ski markt. Iets na elf uur komen de eerste standhouders het terrein op rijden. Goedemorgen zegt een de vrouw vrolijk. Jessie staat de standhouders al op te wachten en niet veel later komt Jens aanlopen om de mensen naar hun kraampje te begeleiden. Ook de andere bewoners zitten niet stil. Zo slepen ze met spullen en wordt er druk gekookt. De voorbereidingen lijken op rolletjes te verlopen. Zal de markt iets opleveren voor de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *