Gerrit ontvangt zijn familie in Utopia 2 en Mylène besluit hen te begroeten

Gerrit ontvangt zijn familie in Utopia 2 en Mylène besluit hen te begroeten

Gerrit staat voor de poort op zijn familie te wachten. Als de poort opengaat rent zijn moeder meteen in zijn armen. Gerrit is blij om zijn familie weer te zien en nadat hij iedereen uitgebreid heeft begroet, loopt hij met hen een rondje over het Utopia 2 terrein. Gerrit en zijn familie praten elkaar bij over de afgelopen gebeurtenissen en lopen daarna naar de silo toe om hier een rondleiding te krijgen van Gerrit.

Wat later zijn Gerrit en zijn familie in de silo, terwijl Shelley en Mylène nog in hun huisje zitten. Ze hebben het over Gerrit zijn bezoek en Shelley laat weten dat ze het best een beetje spannend vindt dat zijn familie er is. Volgens Mylène is dat nergens voor nodig. Het zijn hartstikke lieve mensen benadrukt ze. Mylène besluit om naar de silo toe te lopen om Gerrit zijn familie gedag te zeggen. Zijn familie lijkt het heel leuk te vinden om haar weer te zien. De moeder van Gerrit geeft haar een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *