Gerrit is alles aan het klaar zetten voor zijn bezoek en Shelley geeft aan zenuwachtig te zijn

Gerrit is alles aan het klaar zetten voor zijn bezoek en Shelley geeft aan zenuwachtig te zijn

Gerrit krijgt vandaag familiebezoek! Hij was al vroeg wakker om zich voor de bereiden. Hij heeft de Mongoolse tent opgeruimd en is nu bezig met hapjes en drankjes klaarzetten. Aan de andere kant van het terrein is Shelley ondertussen ook wakker geworden. Ze geeft toe aan Jens best een beetje zenuwachtig te zijn om Gerrit zijn familie te zien, omdat ze een relatie hebben gehad. Hoe zal Gerrit zijn familie op beide ex vriendinnen, Shelley en Mylène gaan reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *