Groeien Mylène en Gerrit verder naar elkaar toe en hebben zij een gezellige avond gehad?!

Groeien Mylène en Gerrit verder naar elkaar toe en hebben zij een gezellige avond gehad?!

Lotus, Franny, Shelley en Merel zitten afgelopen avond in de silo wanneer Merel per ongeluk een fout maakt bij het plotteren. Misschien wil Mylène de legging wel zegt Lotus. Die is best lang toch? En stelt voor dat ze ‘m aan haar geeft omdat ze nog met veel met haar gepraat heeft. Ga je naar de Mongoolse tent? lacht Merel. Nu mengt ook Franny zich in het gesprek. Ik ga mee voegt ze eraan toe. Merel stelt vervolgens voor de vlogcamera mee te nemen. Ik ben echt benieuwd wat ze aan het doen zijn zegt Shelley. Wat later lopen Franny en Lotus richting de Mongoolse tent. Oh, de deur is op slot merkt Franny op. Hallo, wij hebben een cadeau voor Mylène roept ze. Mylène begint te lachen. Ger, doe niet zo mysterieus. Doe gewoon open voegt ze eraan toe. Nadat de deur is geopend, geeft Lotus Mylène de legging. Wat leuk. Bedankt zegt Mylène. Snel lopen Franny en Lotus weer de tent uit. Zullen ze later nog eens bij hen kijken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *