Jens en Timothy speculeren over Gerrit, gaat hij Mylène weer veroveren?

Jens en Timothy speculeren over Gerrit, gaat hij Mylène weer veroveren?

Jens en Timothy zitten afgelopen avond op het Utopia 2 terrein wanneer Gerrit en Mylène ter sprake komen. Volgens mij wil hij liever Mylène maar aan de andere kant wil hij Shelley niet kwijt zegt Jens. Wat denk jij, gaat hij haar weer veroveren? Timothy schudt zijn hoofd. Ik denk wel dat ze ervoor gaat zorgen dat hij weer gevoelens gaat krijgen maar erna gaat ze helemaal over hem heenlopen. Zo’n chick is het wel voegt hij eraan toe. Jens lacht. Ze is wel gek hè benadrukt hij aan het einde van het gesprek. Hoe denk jij dat het tussen de twee gaat verlopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *