Slaapt Franny vannacht zonder Timothy?

Slaapt Franny vannacht zonder Timothy?

Franny staat in de silo wanneer Shelley binnen komt lopen. Zullen we vanavond een meidenavond houden? stelt Shelley voor. Maar komen de marktkramen niet vanavond? vraagt Franny. Shelley knikt, maar stelt voor om dan erna met z’n drieën te gaat slapen. Ik moet even overleggen met Timothy wat hij ervan vindt antwoordt Franny. Ik vind het zo zielig voegt ze eraan toe. Shelley is verbaasd. Wat is er zielig aan dan? Je zegt gewoon dat we een meidenavond houden en of hij een nachtje in de tent wil liggen. Franny heeft nog steeds twijfels en stelt voor dat Timothy er later bij komt liggen. Eh, ja dat kan zegt Shelley. Maar misschien wil hij wel quality time met Gerrit. Franny knikt en belooft het met hem te overleggen.

Wat later loopt Franny naar Timothy toe en stelt het plan aan hem voor. Ik heb niet zo’n zin om met Gerrit te chillen antwoordt Timothy. Waar heb je dan wel zin in? vraagt Franny. Ik wil wel weer een streek uithalen gaat Timothy verder. Doe het anders maar zegt hij. Anders ben ik weer degene die het tegenhoudt voegt hij eraan toe. Wanneer Jens later de silo binnen wandelt, loopt hij naar Timothy toe. Ik hoorde dat Lotus even een bakkie wilde doen met Franny en Shelley. Toen dacht ik, laten we samen pilsjes vatten vanavond. Timothy begint te lachen. Leuk maar ik wilde vanavond eigenlijk een streek uithalen voegt hij eraan toe. Jens knikt en stelt voor om dat samen te doen. Ze geven elkaar een high five.

Nog iets later zitten Franny, Timothy en Shelley op een bankje wanneer Timothy over zijn plan begint. Ik ga die ijsberg verwijderen zegt hij stellig. Ga je dat doen met warm water? vraagt Shelley. Timothy knikt. Ik ga samen met Jens de ijsberg te pakken nemen voegt hij eraan toe. Shelley lacht maar stelt voor om er nog eens over na te denken. Het heeft ons veel geld gekost benadrukt ze. Timothy knikt maar zegt dat het al een grote modder bende is. Dat is wel waar antwoordt Franny. Leuk dat je Jens erin meeneemt. Timothy lacht. Mijn besluit staat vast. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. RUUD at 07:21

    Tim jongen ga lekker weg uit utopia we worden allemaal een beetje moe van je gelieg dus vertrekt eigenlijk uit je zelf, je wordt strakkies toch de uit gestemd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *