Hiske krijgt het date verzoek van Johan te zien

Hiske krijgt het date verzoek van Johan te zien

Merel zit achter de computer wanneer haar oog op een e-mail valt. Jes, kom eens zegt ze direct. Ik heb wat leuks. En legt daarna uit dat ze een bericht hebben van Johan, die gisteren een e-mail stuurde over een date met Hiske. Ik heb een vermoeden dat jullie dit buiten Hiske om regelen maar graag wil ik een reactie van haarzelf hebben. Ik wil weten of ze open staat voor de date leest Jessie voor. Oké, kom we gaan naar haar toe antwoordt Merel. Wat later loopt het tweetal vloggend over het Utopia 2 terrein richting Hiske. We hebben voor jou gereageerd op een mailtje van Johan, die met je op date wilt zegt Merel. We hadden toen gevraagd wanneer hij wilde langskomen maar nu heeft hij een e-mail teruggestuurd voegt ze eraan toe. Hiske begint te lachen. Nou, hij heeft een leuke baard. En voegt eraan toe dat ze er even over moet nadenken omdat hij wel een stuk ouder is dan zij. Zal Hiske op de date ingaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *