Franny en Timothy hebben een emotioneel gesprek over hun relatie

Franny en Timothy hebben een emotioneel gesprek over hun relatie

Franny zit op een bankje in de zon wanneer Timothy naast haar komt zitten. Vorige week zei je nog dat ik jou beter ken dan wie dan ook begint Timothy. En ik zei dat ook tegen jou. Volgens hem is dat wie hij is en is het niet belangrijk waar hij zijn koffie drinkt. Jessie zegt net dat je er verstrengeld uitziet voegt hij eraan toe. Franny knikt. Oké. En toen? Timothy legt uit dat hij is weggelopen en geen waarde hecht aan de mening van mede bewoner Jessie.

Nog wat later zitten de twee stil op het bankje. Ik word zenuwachtig als je niet praat zegt Franny. Ik ben er nog niet uit antwoordt Timothy. Ik heb tijd nodig voor mezelf. En legt uit dat hij in de war is door de meningen van iedereen. Ik twijfel of ik op het juiste pad ben en goede acties uitvoer. Ik heb tijd nodig om mijn eigen mening te creëren net als jij. Ze moeten op elkaar zijn afgestemd benadrukt hij. Franny zucht. Hoezo is het belangrijk? Het heeft je nooit iets uitgemaakt. Timothy legt uit dat het lastig is om naar Franny te luisteren wanneer hij niet weet of het haar eigen mening is of de mening van iemand anders. Je wilde graag trouwen maar nu krijg je van mensen te horen dat het te snel gaat. En nu weet je ook niet meer wie ik ben en vergeet verhalen die ik je heb verteld. Dus of je dan echt geïnteresseerd ben, weet ik niet. Misschien heb je alleen de veiligheid nodig. Franny kijkt hem aan. Ja, denk je dat? Denk je dat ik je gebruik? Timothy schudt zijn hoofd. Ik denk dat je niet weet wat je echt wilt benadrukt hij. Na een lange stilte, kijkt Franny hem aan. En wat nu? Wil je uit elkaar of zo? Dit valt Timothy in het verkeerde keelgat. Lul niet zo stom man. Ik zit gewoon na te denken over hoe goed ik jou ken. En vervolgt zijn verhaal dat hij haar alles heeft verteld en hij toch wel mag hopen dat ze zijn karaktereigenschappen kent. Ik vind het raar dat je zegt dat je niet weet wie ik ben. Als je niet wilt, gaat de ring gewoon weer af gaat Timothy verder. Je familie wil het niet, dus je hebt nog steeds de mogelijkheid om de ring af te doen. Franny kijkt hem aan. Hoezo? Ze vinden dat we niet hier moeten trouwen. Ik ben echt niet ineens van gedachten veranderd hoor verzekert ze. Timothy legt uit dat ze naar zichzelf moet luisteren en de mening van haar ouders. Had je ook ja gezegd als ik je de brief had laten lezen van te voren? Franny is even stil. Ja, twijfelachtig. Ik haalde er wel uit dat mijn vader het er niet mee eens is. En vertelt verder dat het anders is gelopen en ze nog steeds wil trouwen.

Uiteindelijk zitten de twee in het huisje wanneer Timothy begint te huilen. Hé, we zijn toch nog steeds voor elkaar gemaakt? zegt Franny. Het komt wel goed benadrukt ze. En haalt een foto erbij en laat hem aan Timothy zien. Kijk, zie je hoe gelukkig ik met je ben? Niet gaan twijfelen. Timothy blijft op bed liggen en staart voor zich uit. Je geeft me het gevoel dat ik er toe doe zegt Franny. Dat doet normaal gesproken niemand. De twee geven elkaar een knuffel en daarmee lijkt het emotionele gesprek ten einde. Ik vind je nog steeds geweldig benadrukt Franny. Ondanks de meningen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *