Franny heeft geen zin in gezeik met Timothy maar vindt het goed dat haar familie haar beschermt

Franny heeft geen zin in gezeik met Timothy maar vindt het goed dat haar familie haar beschermt

Franny loopt over het Utopia 2 terrein wanneer ze Shelley tegen het lijf loopt. Hoe gaat het vraagt Shelley. Ik merk dat er iets is voegt ze eraan toe. Franny legt uit dat ze heeft aangegeven dat ze Timothy niet goed kent hierbuiten. Hij werd daardoor een beetje geïrriteerd en zei dat ik niet goed naar hem luister. Shelley knikt. En hoe zit het nu tussen jullie vraagt ze verder. Franny haalt haar schouders op. Geen idee, ik heb geen zin in gezeik benadrukt ze. Ik weet niet wat ik moet zeggen zegt Franny even later. Mijn familie wil me gewoon beschermen. Blijkbaar is dat nodig eindigt ze. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *