Jessie spreekt Timothy aan na al het gedoe met Franny

Jessie spreekt Timothy aan na al het gedoe met Franny

Timothy zit op een bankje in de zon wanneer Jessie naast hem komt zitten. Heb je er geen spijt van? vraagt Jessie aan hem. Je hebt de brief immers verkeerd geïnterpreteerd voegt hij eraan toe. Timothy zucht. Zolang zij er geen spijt van heeft, heb ik er ook geen spijt van. Ik luister gewoon naar Franny gaat hij verder. Jessie begint te lachen. Zie jij dat zo? Grappig. En vraagt zich af of Franny enig idee heeft van wat ze hier aan het doen is. Had je gehoord dat haar bezoek was begonnen over het feit dat ze meer voor haarzelf moet doen? Timothy knikt. Ik heb ook gezegd dat het prima is benadrukt hij. Jessie knikt. Weet je nog dat we er ruzie over hadden? Heb ik het toch niet zo verkeerd gezien. Timothy legt op zijn beurt uit dat Franny het fijn vindt om anderen te helpen. Als dat gewoon Franny is. Jessie denkt dat ze bang is om dingen alleen te doen en Timothy haar ook daarin kan sturen. Ik vind dat wel een beetje jouw taak. Je wilt toch dat je verloofde zichzelf verder ontwikkelt? Timothy knikt en legt uit dat ze al meerdere gesprekken hebben gehad over wat ze allemaal kan doen in Utopia 2. Ze ziet er verstrengeld uit zegt Jessie wat later. Niet vrij. Timothy is het daar niet mee eens. Als zij me vraagt om te helpen, is dat toch prima? Jessie denkt echter dat hij niet objectief kijkt. Ze is wel degelijk verstrengeld. Helaas. Vast in het verkeerde web eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *