Franny en Timothy lijken elkaar even niet te begrijpen

Franny en Timothy lijken elkaar even niet te begrijpen

Franny en Timothy hebben besloten wat afstand van elkaar te nemen, zodat zij hun eigen ding kunnen doen. Wanneer de twee elkaar tegen komen bespreken ze de situatie. Timothy vindt dat Franny meer voor zichzelf moet doen maar Franny vindt dat zij dit al doet. Ik bepaal zelf wel wanneer ik dat ga doen geeft Franny aan. Dat is toch mijn keuze benadrukt ze. Timothy vindt dat Franny niet alleen anderen moet helpen maar ook aan haar eigen doelen moet denken. Het is toch mijn keuze dat ik mensen mag helpen geeft Franny geïrriteerd aan. Ik weet niet waar ik moet beginnen en ik vind het moeilijk om hulp te vragen. Timothy zegt dat hij vaker zou willen horen hoe Franny zich voelt. Zal Timothy Franny uiteindelijk kunnen begrijpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *