De groep is blij met de komst van Madilia Sarwary

De groep is blij met de komst van Madilia Sarwary

Madilia Sarwary is de nieuwste bewoner van Utopia. Ze is zojuist binnen gekomen. En dat betekend dat de eerste reacties inmiddels ook besproken worden. Wat vindt de groep van de nieuweling?

Chipp en Jessie bespreken de komst van haar. De twee zijn ervan overtuigd dat het een leuke dame is. Daarnaast komt ze volwassen over. De eerste mening is, dat dit een goede ontwikkeling is merkt Jessie op. Hij vindt het een fijne gedachte dat Madilia iemand lijkt waarmee hij een goed gesprek kan voeren. Daarbij hebben de vrouwen in Utopia dit ook echt nodig volgens de hem. Ze is een rustige schakel die situaties kan relativeren voegt hij eraan toe. Jacco en Jeroen gaan de kist van Madilia ophalen bij de poort en bespreken uitvoerig wat de binnenkomst. Godskolere, deze is echt knap hoor zegt Jacco. Lachend laat hij aan Jeroen weten dat hij nu echt begint te twijfelen over zijn geaardheid. Ook Jeroen is gecharmeerd van de mooie nieuwkomer en de twee bespreken het feit dat Madilia jammer genoeg niet eens zou zoenen op televisie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 81    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *