Madilia meld zich als nieuwe bewoner in Utopia!

Madilia meld zich als nieuwe bewoner in Utopia!

En toen stond daar een nieuwe bewoner! Een vrouw in roze jurk loopt het Utopia terrein. Niemand loopt buiten maar al snel ziet Romy haar als eerste. Ben jij de nieuwe bewoner? Wat ben je mooi! zegt ze enthousiast. De nieuwe bewoner blijkt Madilia Sarwary te heten en terwijl ze zich voorstelt aan iedereen, drukt Romy op de zoemer. De groep gaat snel op de banken zitten en ook Bas en Karin worden uit de gym gehaald. Madilia krijgt onmiddellijk complimentjes van alle kanten over haar uiterlijk. Met een stralende glimlach begint de nieuwe bewoner met haar verhaal. Ze is 29 jaar oud en is een beauty blogger. Ze wil in Utopia workshops taarten geven en een eigen beautysalon te beginnen. Daarnaast is ze net als Beau docente Zorg & Welzijn. De bewoners stellen de gebruikelijke vragen en zijn duidelijk nieuwsgierig naar de nieuwkomer. De vrouwen zijn dolblij dat ze nu een schoonheidsspecialiste erbij hebben. De mannen lijken ook wel erg geïnteresseerd in Madilia. Zo laat de nieuwe bewoner weten dat ze van schoonmaken houdt en daarnaast kan ze ook koken. Je komt in ieder geval erg positief op me over laat Jessie weten. De andere bewoners zijn het hiermee eens en iedereen lijkt enthousiast over de komst van de nieuweling. Dan is het uiteraard tijd voor een rondleiding. Welkom Madilia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:46

    Een beautyblogger! Ja hoor, daar zitten we op te wachten om meer diepgang en een echte Utopiaanse samenleving te creeeren! Wát een keuze!

    Verder zullen we het maar weer afwachten. Niet verheffend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *