Bas doet de bar van Baas Beach op slot

Bas doet de bar van Baas Beach op slot

Een aantal dagen terug ontdekte Bas dat er drank verdwenen was uit Baas Beach. Uiteindelijk werd duidelijk dat Kevin de drank had gepakt. Bas was hier natuurlijk niet blij mee en vandaag besluit hij dan ook maatregelen te treffen. Eerder heeft hij blaadjes opgehangen bij de koelkasten met daarop een waarschuwing: “GEEN DRANKEN VOOR EIGEN GEBRUIK PAKKEN”. Maar blijkbaar zijn deze toch niet effectief genoeg gezien het feit dat er weer drank verdwenen is. Daarom boort hij ook vandaag slot latjes voor de koelkasten, zodat deze niet meer open kunnen. Vanavond vindt alleen de standhouders borrel plaats en zullen de slot latjes dus helaas weer eraf moeten. Maar voor nu is Bas tevreden met zijn eigen maatregel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *