Bas ontdekt dat er flessen drank gestolen zijn uit BaasBeach

Bas ontdekt dat er flessen drank gestolen zijn uit BaasBeach

Afgelopen avond hadden een aantal bewoners een feestje bij Baas Beach. Op deze nieuwe dag heeft Bas een ontdekking gedaan. Er is namelijk drank gestolen.

Terwijl Bas de bar controleert ziet hij al snel dat er flessen drank zijn gepakt. Dit terwijl de bewoners juist hadden afgesproken om niet meer te drinken van de bv. Onmiddellijk gaat Bas verhaal halen bij degene die het langst hebben door gefeest. Zo spreekt hij René en Chipp aan. De mannen laten weten dat Kevin degene was die de flessen drank heeft gepakt, met de belofte om het wel te betalen. Het duurt niet lang voordat het nieuws van de gestolen flessen door de loods verspreid wordt. Billy, Jessie en Bas begrijpen niet waarom deze afspraak weer niet nagekomen wordt. Het feit dat Kevin degene is die de flessen heeft gepakt, terwijl hij altijd erop hamert om afspraken na te komen stuit hen ook tegen de borst.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 23:13

    Er hebben nog meer mensen gedronken , maar geef Kevin maar de schuld hij kan tegenwoordig ook geen goed meer doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *