Bas confronteert Kevin die drank gestolen heeft

Bas confronteert Kevin die drank gestolen heeft

Bas heeft vanmorgen ontdekt dat iemand drank heeft gestolen uit Baas Beach. Al snel werd duidelijk dat Kevin de dader zou zijn en Bas besluit hem erop aan te spreken.

Kevin geeft gelijk toe tegenover Bas dat hij inderdaad drank heeft gepakt. En laat weten dat het de bedoeling was dat de bewoners het zouden betalen van hun zakgeld. Bas laat weten dat er een afspraak gemaakt is om niet meer van de bv te pakken. Kevin antwoordt dat hij dat weet. En gisteren dacht ik f*ck it er wordt van alles gedaan voegt hij eraan toe. Deze uitleg is niet goed genoeg voor Bas. Dat is echt kansloos vervolgd hij mopperend. Volgens Bas laat deze situatie zien dat Kevin blijkbaar geen beslissing kan nemen als hij drank op heeft. Kevin beaamt dat hij gisteren inderdaad een verkeerde beslissing heeft gemaakt tegen de regels in. Bas laat weten dat hij het respectloos vindt hoe Kevin tegen de regels ingaat. Kevin begrijpt wat zijn mede bewoner bedoelt en laat weten dat hij het zelf ook niet netjes vindt tegenover de groep. En biedt zijn excuses aan. Bas heeft genoeg van het gesprek en loopt geïrriteerd weg. Is dit excuustopia? Ik heb niks aan je f*cking sorry mompelt hij in zichzelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Miriam at 21:04

  Ach rot toch weg Bas! Kevin doet naar mijn idee nooit zoiets…dus snap Kevin zijn beredenering wel. Ik vind het altijd zo grappig dat mensen in Utopia zoals Bas, Billy, Jessie juist de mensen in Utopia, die zich het meest aan de regels houden op zo een manier aanpakken.

 2. Else at 16:01

  Bas is inderdaad erg veranderd. Bescheiden en op de achtergrond eerst, nu bepaalt hij mee, én is vriendjes met Jessie, onbegrijpelijk. Nee, niet leuk meer.

 3. Angelique at 09:04

  Kevin had gewoon van de drank af moeten blijven. Nee met zijn aangeschoten kop gaat hij weer dingen doen die hij niet moet doen. Dat Bas hem erop aanspreekt vind ik goed (mits hij het ook zou doen bij de mensen waarmee hij “vrienden” is). Kevin biedt zijn excuses netjes aan en als hij zegt dat hij het wel zal betalen, moet het ook klaar zijn vind ik. Het is niet leuk wat Kevin heeft gedaan, maar Bas doet ook wel eens dingen wat niet leuk zijn.

  Weet je wat ik eigenlijk vind mensen die al best lang in Utopia zitten krijgen het een beetje hoog in de bol. Omdat zij het langst erin zitten denken zij meteen de baas te kunnen spelen over degene die er pas bij zijn omdat die nog niet echt durven. Dat merk ik ook aan Bas een beetje. Toen hij erin kwam bekommerde hij zich alleen maar over de dieren (doet hij nog steeds). En als andere mensen hem aanspraken over het feit dat hij buiten dat eigenlijk helemaal niks deed, trok hij zich er totaal niks van aan. Nu doet Bas nog steeds niet viel, maar spreek hij wel bijvoorbeeld een Jeroen aan dat die niks doet. Nu moet ik wel zeggen dat Jeroen zich daaraan ook niks van aantrekt, maar ik denk dan “kijk eerst eens naar jezelf”. Maar omdat Bas al 2 jaar in Utopia zit denkt hij ook ondertussen dat hij meer mag. Hij zal ook nooit eruit gestemd worden, die gaat alleen maar vanzelf. Hoeft Bas voor mij niet te gaan. Nog niet.

 4. anneke at 12:13

  En Bas als het nu een van je vrienden was wat dan , had je het dan ook gezegd .
  Ik vind Bas niet leuk meer zo als een paar maanden geleden.
  Hij is nu goede vriendjes met Jessie.
  Zoals Jessie nu is met zijn huisje en met zijn terras boven op het huis met zijn dure stoelen met scherm hoeveel zal dat gekost hebben, en dan mag nog niet iedereen op zijn terras komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *