Chipp en de bewoners hebben leuk bezoek in Utopia

Chipp en de bewoners hebben leuk bezoek in Utopia

Er is bezoek in Utopia!Er zijn namelijk acht geestelijk beperkten op bezoek in Utopia. Chipp heeft ze uitgenodigd om gezellig een dagje T-shirts te versieren. Als de groep het terrein op komt lopen, worden ze enthousiast ontvangen door de groep. Ze verzamelen zich rondom de tafel, terwijl Chipp ze welkom heet. Nadat ze allemaal drinken hebben gekregen, krijgen ze een rondleiding over het Utopia terrein. Ondertussen is Beau druk bezig in de keuken met het bakken van pannenkoeken, die de groep na de rondleiding kan eten. Daarna is het dan echt tijd om buiten de T-shirts te versieren. Het beloofd een gezellige dag te worden in het warme Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 1.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 16:03

    Goed idee!

    Maar…er was toch een kapper gekomen om Chipp zijn haren te herstellen nadat de tweeling daar een verkeerde kleur in gedaan had? Het haar ziet er nog steeds niet uit!???!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *