Jacco noemt Billy een dom wijf

Jacco noemt Billy een dom wijf

Ruzie in Utopia land! Billy leek tijdens de ondernemersvergadering van vandaag een goede bui te hebben maar wat later lijkt het er toch op dat haar humeur wordt verpest. Terwijl Billy naar buiten loopt, denkt ze Jessie haar een sneer hoort geven vanaf zijn dakterras. Verbaasd kijkt Billy omhoog. Waarom doe je zo tegen mij? Heb ik iets fout gedaan vraagt ze. Jessie laat weten dat er niets aan de hand is. Jacco die ook op het dakterras staat, merkt op dat hij geen idee heeft waar Billy het over heeft. Tuurlijk Jacco antwoordt Billy sarcastisch. En voegt eraan toe dat ze er niet van gediend is dat de twee mannen haar belachelijk maken. Maar Jacco laat weten dat hij alleen maar erbij staat. Geïrriteerd loopt Billy verder terwijl de twee mannen op het dakterras elkaar verbaasd aankijken. Nu heb jij het ineens gedaan lacht Jessie. Wat een dom wijf joh zegt Jacco boos. Hij vindt het tijd dat Billy naar huis gaat. Nog iets later besluit Billy naar Jacco te gaan. En legt hem uit dat ze niet zo tegen Jacco wil doen. Ik had het gevoel alsof jij de gemene opmerking van Jessie beaamde. Daarna biedt ze haar excuses aan en zegt dat ze baalt van de situatie. Geruststellend antwoordt Jacco dat het weer goed is en de twee lachen uiteindelijk samen om het misverstand.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Else at 15:57

    Achterdocht, minderwaardigheidsgevoelens, eenzaamheid, verdriet, verlatingsangst, jaloezie, hechtingsprobleem. Enz. Zo kan ik nog eea. opnoemen.
    Eigenlijk verdrietig ook wel. Maar ze kan beter naar huis gaan dan dat heel Nederland dit allemaal ziet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *