De ondernemersvergadering van 26 mei

De ondernemersvergadering van 26 mei

De ondernemers hebben weer bij elkaar gezeten om van alles te bespreken. In dit bericht lees je alle belangrijke besproken punten terug.

René opent de vergadering en heeft goed nieuws te melden. Er is namelijk veel geld binnengehaald via de webshop. Waar de ondernemers uiteraard blij mee zijn. Dan neemt Billy het woord over. Ze wil de rest wat laten zien. En trekt de wc deur open en laat haar nieuwe kunstwerk zien. De binnenkant van de wc deur is bespoten met graffiti in een typische Billy stijl. Billy is van plan om op aanvraag ook deuren van klanten te versieren. Verder worden nog individuele projecten besproken. Zo vertelt Jessie over zijn nieuwe shirts en laat Jeroen weten dat hij ook van plan is om T-shirts te plotten, met quotes erop. Chipp vertelt daarna dat er over twee uur vandaag acht geestelijk gehandicapten op bezoek komen, waar hij samen shirts mee gaat versieren. Fay zal hem helpen met maken van eten en de groep zal gezellig aanschuiven bij het versieren. En daarmee eindigt de vergadering voor vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *