Chipp en Fay hebben samen geslapen

Chipp en Fay hebben samen geslapen

Afgelopen avond hebben Kevin, Demi, Chipp en Fay een gezellige avond gehad bij Baas Beach. Er was muziek en er werd her en der wat drank genuttigd.

Demi leek het leuk om de gezellige avond nog even voort te zetten en wilde graag bij Kevin in bed slapen. Maar dan moest Fay natuurlijk ook ergens kunnen liggen en al snel werd besloten dat zij bij Chipp in bed kon. Niet veel later maakt het viertal zich op om te gaan slapen. Demi bij Kevin, en Fay stapt bij Chipp in bed. Na wat geklets en gelach vallen de twee uiteindelijk in slaap. Vanochtend worden de twee weer samen wakker tot groot genoegen van de andere bewoners. Dit krijg je altijd met lekker weer, iedereen wordt verliefd op elkaar zegt Jessie opgewekt. Fay vond het wel een leuke ervaring en vertelt tegen Romy dat ze het misschien nog wel een keer wil doen. Het was zo fijn, met Chipp er bij. Misschien doe ik het wel nog een keer voegt ze eraan toe. Niet veel later keert Fay terug naar de vide en kruipt ze weer bij Chipp in bed. De twee liggen nog even te knuffelen, terwijl Chipp Fay door haar haren kriebelt. Wat later besluiten de twee dat het tijd is om op te staan en komen ze samen uit bed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *