Billy en Chipp houden een hamburger wedstrijd

Billy en Chipp houden een hamburger wedstrijd

Tijdens het centraal van gisteren gaf Billy aan dat zij en Chipp het avondeten zouden maken. Ter voorbereiding voor de echte kookwedstrijd, hielden ze afgelopen avond een hamburgerwedstrijd. Beide teamcaptains van de kookwedstrijd hebben een hulp ingeschakeld. Zo helpt Beau Billy en geeft Bas Chipp de nodige ondersteuning. Nadat de twee teams hebben gezwoegd in de keuken, is het tijd voor de groep om te proeven. Als de groep bij elkaar zit neemt Billy het woord. En vertelt dat zij en Beau voor gezonde hamburgers hebben gezorgd. Ze hebben geen vette producten gebruikt en zijn voor kwaliteit gegaan. Chipp en Bas hebben op hun beurt veganistische kipburgers gemaakt en hebben zich aan een budget gehouden. Vervolgens begint de groep met het proeven van de twee verschillende burgers. Er klinken goedkeurende geluiden en iedereen lijkt ervan te genieten. Als ze uitgegeten zijnis het tijd om te stemmen. Uiteindelijk krijgen Chipp en Bas de meeste stemmen, doordat veel bewoners verrast zijn dat een veganistische burger zo naar vlees kan smaken. Dit keer winnen de mannen dus maar Billy is vastberaden om volgende keer te winnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Else at 15:52

  Waarom is dit een ”tussendoormaaltijd” geworden? Dat zijn weer extra kosten. Dat had gewoon bij de avondmaaltijd opgediend moeten worden!

 2. anneke at 23:11

  Iedereen heeft tegenwoordig een hekel aan Billy ,dus dat kan er ook nog wel bij.
  Iedereen laat Billy nu vallen , omdat Romy nu meer met de tweeling om gaat.
  En Jessie heeft vriendjes die hem steunen erg kinderachtig.
  Vooral wat Billy allemaal al heeft gedaan , en Jessie namaakt
  Ik mag Billy ook niet maar dit vind ik niet leuk voor haar Jessie heeft het hele stel onder de duim.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *