Chipp en Romy ergeren zich aan een “niet werkende” Jeroen

Chipp en Romy ergeren zich aan een “niet werkende” Jeroen

Chipp woont nog niet zo lang in Utopia, maar begint zich nu al te irriteren aan bepaalde bewoners. Als hij buiten met Romy aan het zonnen is, uit hij zijn frustraties. Het valt hem op dat Jeroen het hardst schreeuwt dat er gewerkt moet worden maar zelf ook weinig doet. Jeroen zit op dit moment achter de computer, terwijl hij nog werk te doen heeft aldus Chipp. Romy begrijpt wat haar mede bewoner bedoelt en legt hem uit dat veel bewoners een handje ervan hebben om van alles te schreeuwen, maar zelf niet het goede voorbeeld geven. Wat later bespreekt Romy hetzelfde onderwerp met de tweeling. Romy laat weten dat ze het helemaal eens is met Chipp en begint zich ook groen en geel te ergeren aan Jeroen. Hij is zo lui als het maar kan vervolgd ze mopperend. Ben jij het met Chipp en Romy eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. maria at 07:35

    nee maar ik zag twee beren broodjes smeeren steek eerst hand in eigen boezem voor je iets zeg over anderen, en ja jammer chip jij ook een meeloper net binnen.

  2. Irma at 05:42

    En wat doet chipp zelf heel de dag achter fay aan lopen en Romy is ook niet zo actief ja alleen met dansen en gillen

  3. yasmine at 23:47

    Misschien maar er zijn er meerdere die amper wat doen. En ja het is geen werkkamp, dus iedereen mag doen wat hij wil . Hiermee zeg ik niet dat het goed is, maar ze zijn niks verplicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *