Romy, Demi en Fay zijn schaars gekleed aan het schoonmaken

Romy, Demi en Fay zijn schaars gekleed aan het schoonmaken

Ook in Utopia is het watm en zonnig. De bewoners doen rustig aan. Alleen Romy, Demi en Fay de dames die binnenkort de grote Utopiaanse Lip Synch Battle organiseren zijn wel aan het werk. Het drietal gaat schaars gekleed naar buiten om de ramen te lappen. Het zonnetje schijnt en de muziek gaat aan. De meiden pakken een zeem, spons en emmer sop en gaan aan de slag. Tijdens het ramen lappen oefenen de dames meteen voor hun lip synch battles die eraan komen. En de mannelijke bewoners vinden het uiteraard wel leuk. Vanuit de loods kijken zij toe hoe de dames vol passie de ramen schoonmaakt met enkel een bikini en kort broekje aan. Het zorgt voor erg leuke beelden met een hoop lol.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *