René mag een buitenstaander die hij niet kent meenemen naar Egypte

René mag een buitenstaander die hij niet kent meenemen naar Egypte

René zit samen met Karin in het zonnetje. Karin leest haar post als René haar wat wil vertellen.

Ik weet eindelijk wanneer ik weg mag begint hij het gesprek. Karin kijkt hem vragend aan naar Egypte? René knikt en zegt dat hij waarschijnlijk eind juni weg zal gaan. De reis naar Egypte won hij na zijn overwinning bij de Utopia Spelen finale. Eigenlijk zou hij deze reis helemaal alleen afleggen maar René heeft te horen gekregen dat er toch iemand mee mag. Dit mogen geen vrienden van hem zijn en ook geen bewoner. Waarom geef ik deze reis niet aan iemand die het echt verdient zegt hij vragend. Bijvoorbeeld iemand die krap bij kas zit, zelf nooit op vakantie is geweest of iemand die het om wat voor reden dan ook nodig heeft voegt hij eraan toe. René wil wel gaan met een avontuurlijk persoon. Niet met een muurbloempje zoals hij dat noemt. Daarom wil hij hiervoor een oproepje plaatsen op de Utopia courant. Uit alle aanmeldingen zal hij een gelukkige winnaar kiezen voor deze prachtige reis. Wordt vervolgd! Zou jij met René naar Egypte willen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *