Het Utopia schoonmaak team is geboren

Het Utopia schoonmaak team is geboren

Beau heeft de tweeling even apart genomen buiten. Ik heb een kleinigheidje voor jullie begint ze het gesprek. Demi en Fay kijken verbaasd. En Beau tovert een aantal shirts achter haar rug vandaan. Make Utopia clean again roept de tweeling in koor als ze het achterop de shirts zien staan.

De dames trekken enthousiast de shirts aan. Op deze manier kunnen we iedereen stimuleren om mee te helpen als we later de sportschool gaan schoonmaken horen we ze zeggen. Trots lopen Demi en Fay vervolgens naar Karin. Kijk eens Karin! We zijn van het schoonmaakteam roepen ze blij. Karin vindt het helemaal leuk. Chipp willen ze ook overhalen om er eentje aan te trekken en mee te helpen. Maar die houdt zich opvallend stil. Zal het Utopia schoonmaakteam snel groeien? Of zal het voorlopig bij deze dames blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *